Kontaktní formulář

Zavoláme vám zpět

Křestní jméno
Příjmení
Kontaktní telefon *
+420
Hledat
    Kontaktní e-mail *
    Zpráva *
    Ochrana osobních údajů *

    Souhlasím se zpracováním vyplněných osobních údajů pouze pro účely vyřízení dotazu a pouze po nezbytně nutnou dobu. Jedinným zpracovatelem je VirusLab s.r.o., IČ: 094 29 212.

    Představujeme nové služby

    Představujeme  nové služby:


    Profesionální dohled nad antivirem

    a

    Security Health Check

    V dnešním světě, kde jsou kybernetické hrozby stále sofistikovanější, je nezbytné mít správné nástroje a služby pro ochranu vašich dat a systémů. Jsme rádi, že vám můžeme představit dva nové produkty, které vám pomohou udržet vaše zařízení a síť v bezpečí.


    Profesionální dohled nad antivirem

    Kybernetické hrozby se neustále vyvíjejí, a proto je důležité mít antivirové řešení, které je vždy aktuální a připravené reagovat na nové útoky. 


    Proč by jste měli nad dohledem přemýšlet?

    Maximalizace efektivity antivirového systému: Odborný dohled umožňuje organizacím využívat svůj antivirový program v plném rozsahu a zabezpečit své systémy proti aktuálním kybernetickým hrozbám.


    Profesionální analýza a vyhodnocování: Specializovaní experti provádějí důkladnou analýzu a vyhodnocování detekcí a incidentů, což umožňuje rychle identifikovat a reagovat na bezpečnostní rizika.


    Optimalizace bezpečnostního postupu: Zpracování a interpretace dat z antivirových detekcí umožňuje organizacím vytvořit a optimalizovat bezpečnostní postupy a politiky.


    Uvolnění interních zdrojů: Outsourcing dohledu antivirového systému umožňuje interním IT týmům soustředit se na další důležité úkoly a iniciativy bezpečnosti, zatímco externí specialisté se starají o monitorování a řízení antivirových systémů.


    Přístup k odborným znalostem a zkušenostem: Spolupráce s externí bezpečnostní firmou umožňuje organizacím využívat odborné znalosti, zkušenosti a nejlepší postupy v oblasti kybernetické bezpečnosti


    Zlepšení celkového bezpečnostního postavení: Pravidelný dohled a aktualizace antivirových systémů pomáhají organizacím zvýšit jejich celkové bezpečnostní postavení a ochránit své systémy, data a uživatele před kybernetickými hrozbami.



    Security health check-

    zhuštěná analýza přesně na míru vašich potřeb


    Co od našeho health checku můžete čekat?

    Konzultační meeting: Přibližně dvouhodinový osobní nebo online meeting, během kterého projdeme aktuální nastavení vašeho antivirového softwaru a firewallu


    Analýza bezpečnosti: Během setkání provedeme důkladnou analýzu současného stavu bezpečnosti Vaší sítě a identifikujeme potenciální slabá místa


    Doporučení pro zlepšení bezpečnosti: Na základě zjištěných informací vám poskytneme individuální doporučení a strategie pro zvýšení úrovně bezpečnosti Vaší sítě


    Písemný report: Výsledky konzultačního setkání budou shrnuty v písemném reportu, který obsahuje hlavní závěry a doporučení pro další kroky

    Zaujal Vás Security healthcheck?

    Zaujal vás bezpečtnostní dohled?