Kontaktní formulář

Zavoláme vám zpět

Křestní jméno
Příjmení
Kontaktní telefon *
+420
Hledat
    Kontaktní e-mail *
    Zpráva *
    Ochrana osobních údajů *

    Souhlasím se zpracováním vyplněných osobních údajů pouze pro účely vyřízení dotazu a pouze po nezbytně nutnou dobu. Jedinným zpracovatelem je VirusLab s.r.o., IČ: 094 29 212.

    Nový portál technické podpory

    Migrace portálu technické podpory


    podpora.viruslab.cz -> viruslab.cz/podpora

    Vážení zákazníci,


    s radostí vám oznamujeme, že jsme úspěšně dokončili migraci našeho portálu podpora.viruslab.cz na novou adresu viruslab.cz/podpora. Tento krok jsme učinili s cílem zjednodušit přístup k našim službám a nabídnout vám lepší a přehlednější uživatelskou zkušenost.


    Nové umístění podpory přímo na našich hlavních webových stránkách znamená, že všechny informace a služby budete mít na jednom místě. Nemusíte již přecházet mezi různými adresami, vše důležité naleznete snadno a rychle na viruslab.cz/podpora.


    Migrace nám také umožňuje efektivněji spravovat a aktualizovat obsah podpory, což znamená, že budete mít přístup k aktuálnějším informacím, návody a radám. Věříme, že tento krok povede ke zjednodušení komunikace a řešení vašich požadavků.


    Děkujeme za vaši podporu a věrnost, a těšíme se na další spolupráci. Pokud máte jakékoli otázky nebo připomínky, neváhejte nás kontaktovat.


    S pozdravem,

    Tým VirusLab ​